Scheepswerkzaamheden

U mag aan uw schip klussen. Wanneer dat kan vindt u bij Openingstijden.
U mag schoonmaken, afspuiten, schuren met stofzuiger (verplicht en op de werf te huur), schilderen en andere kleine werkzaamheden aan of in uw schip verrichten, zoals winterklaar maken of ander technisch onderhoud en of reparaties uitvoeren.

U mag hierbij hand- en klein elektrisch gereedschap en gewone en LED-lampen gebruiken. Bouwlampen, -kachels en andere grote energiegebruikers slechts in overleg met ons. Zie ook ons werfreglement. Informeer hiernaar, deze kunt u ook downloaden (zie Downloads).

Indien gewenst stellen wij u klein gereedschap, bijvoorbeeld een stofzuiger, ter beschikking. Hier zijn kosten aan verbonden, zie hiervoor onze tarievenlijst. Informeer hiernaar, deze kunt u ook downloaden (zie Downloads).

Indien de ruimte er is, bieden wij u de mogelijkheid om uw schip in het voorjaar enige tijd binnen te stallen voor schilderwerk. Deze service is gratis, echter het naar binnen en buiten transporteren van uw schip wordt in rekening gebracht. Tijdig overleg is wenselijk.

Het is niet toegestaan aan uw schip te lassen, te slijpen of te branden zonder onze toestemming, dit in verband met uw en onze veiligheid, geldende voorschriften en overlast aan andere schepen.
Zondag beschouwen we als ‘stille schilderdag’, daarom is gebruik van machines deze dag niet toegestaan.
Zie ook ons werfreglement. Informeer hiernaar, deze kunt u ook downloaden (zie Downloads).

In onze Scheepswinkel vindt u de meest voor de hand liggende artikelen die u bij voornoemde werkzaamheden nodig heeft. En gebruikt u bijvoorbeeld graag uw eigen merk producten en die treft u niet in de Scheepswinkel, wij zorgen dat we deze tijdig voor u in huis hebben. We hebben hiervoor een Bestellijst scheepsbenodigdheden voor u gemaakt. Informeer hiernaar, deze kunt u ook downloaden, invullen en retoursturen (zie Downloads).

Wilt u een onderaannemer aan uw schip, bij ons aangemeerd of in stalling, laten werken, dan vragen wij u dit vooraf aan ons te melden. Zonder opgaaf van de werkzaamheden en toestemming van ons daarvoor heeft hij geen toegang op de werf.